recepcio@bfhotel.hu +36 20 986 4366

Balatonföldvár új kilátója: Ön járt már itt?

Kikapcsolódás ,

Balatonföldvár mindig tartogat meglepetéseket azok számára, akik a Balaton déli partjának egyik legnépszerűbb települését választják pihenésük, a családi nyaralás színhelyéül. Balatonföldvár bővelkedik természeti kincsekben és kulturális élményekben egyaránt, a kettőt ötvözi nagyszerűen a nem régen épült kilátó is.

Balatonföldvár mindig tartogat meglepetéseket azok számára, akik a Balaton déli partjának egyik legnépszerűbb települését választják pihenésük, a családi nyaralás színhelyéül. Balatonföldvár bővelkedik természeti kincsekben és kulturális élményekben egyaránt, a kettőt ötvözi nagyszerűen a nem régen épült kilátó is.

Az új balatonföldvári kilátó egy félbevágott hajót formál, ami a maga 25 méterével kiérdemelte a Balaton legmagasabb kilátója címet. A hajótörténeti kiállítást is magába foglaló komplexum nem csupán impozáns méreteivel pályázik a látogatók csodálatára, de a róla tapasztalható kilátás a balatoni panorámára ugyanolyan lélegzetelállító. A balatonföldvári kilátó 65 méter magasról, 40 m tengerszint feletti magassággal enged betekintést a déli partra.

A kilátó belseje egy jól felszerelt látogatóközpontot is rejt, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a szórakozásukat. Interaktív kiállítás, játszószoba, moziterem és kávézó is várja a családokat, kirándulócsoportokat, baráti társaságokat.

Ismerkedjen meg Balatonföldvár régi és új csodáival, foglaljon szállást a Balaton déli partján, balatonföldvári panziónkban!

Foglalás

Foglalás