recepcio@bfhotel.hu +36 20 986 4366

Foglalás

Ajánlatkérés

  Rólunk mondták

  Nagyon gyerekbarát. Mindenkinek jut a nyugágyakból... nagyon bejött nekem is meg a két lányomnak. Jövőre is eljövünk.

  - István, Pécs

  Közvetlen vízparti hotel, Balatonra nyíló belső kerttel, csodálatos környezetben, A személyzet kedves, tisztaság van mindenhol, az étel nagyon finom, mennyisége és a választék bőséges. Közel van a kikötő, kilátó, vasútállomás stb. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

  - Ági, Kiskőrös

  Csodálatos hely, kedves vendéglátókkal. Másodszor voltunk!!

  - Andrea, Dunaújváros

  Nagyon jól éreztük magunkat. Szuper a személyzet, nagyon gyerekbarát szállás, a kislányom imádta. Még ennyit soha nem reggelizett, mint itt. Az, hogy láthatta a vonatokat a gyerekjátszóból, az maga volt neki a csoda. Többször vissza fogunk még ide térni.

  - Bernadett, Budapest

  Ár/értek arányban messze a legjobb hely a Balaton partján, kisgyerekekkel ideális, imádjuk.

  - Dorka, Budapest

  Ízletes és bőséges ételek. Nagyon kedves,segítőkész személyzet.Nagyon tetszett ,hogy csak pár lépést kellett tenni és már fürödhettem is a Balatonban.

  - Katalin, Tarcal

  Kedves, barátságos, segítőkész személyzet. Finom ételek, a szállás kényelmes, közel van a vízparthoz. Pihenésre kiválóan alkalmas.

  - Lajos, Debrecen

  Kedves és fiatal a személyzet. Nagyon figyelmesek gondoskodóak figyelnek a vendégekre azaz mindenben segítőkészek. Ott tartózkodásunk ide alatt két napra elmentünk Horvátországba. Késő este érkeztünk vissza a szállásra, ennek ellenére arról is gondoskodtak, hogy az aznapi vacsoránkat melegítve megkaphassuk.

  - Lajos, Budapest

  Jól megközelíthető helyen helyezkedik el. Az éttermi dolgozok nagyon aranyosak és segítőkészek.

  - Balázs, Pusztaszabolcs

  Tiszta, izléses szállás a parton, közel a központhoz.

  - Gábor, Budapest

  Kedves Vendégünk!

  Szállással kapcsolatos információkérést telefonon keresztül tudunk nyújtani, viszont foglalását csak írásban teheti meg; e-mail üzenetben vagy online foglalási rendszerünkön keresztül.

  Online és e-mail üzenetben beérkezett ajánlatkérést kollégáink egy napon belül feldolgozzák.

  Fontos, hogy a sikeres ajánlatkéréshez adja meg a következő adatokat: érkezés napja, távozás napja, felnőttek száma, gyermekek száma, gyermekek életkora. Szállodánk telítettségétől függően elkészítik az Ön kalkulációját.

  Szeretné tudni, hogy mennyi foglalásának várható értéke, próbálja ki kalkulátorunkat!

  Ezt követően kollégáink opcionálisan lefoglalják az Önök szobáját, melyet a megadott határidőn belül e-mail üzenetben kell elfogadniuk vagy elutasítaniuk.

  Elfogadott ajánlatkérések esetén a foglalás véglegesítéséhez 20% szálláselőleg átutalása szükséges az elfogadást követően egy héten belül.
  A különböző ajánlatainkban szereplő kedvezmények nem vonhatók össze!