recepcio@bfhotel.hu +36 20 986 4366

Szolgáltatások

A páratlan Balatonföldvár

A Balaton mindig is kedvelt és népszerű úticél volt és most is a megfizethető árú, mégis felejthetetlen élményt nyújtó nyári helyszínek egyike.

Transzfer

Transzfer szolgáltatásunk keretében új, 7 személyes kisbusszal állunk vendégeink rendelkezésére.

Ingyenes WiFi

A Hotel vendégei számára ingyenes wi-fi hozzáférést biztosítunk.

Rendezvények / Meetingek

Akár 100 fős természetes fényű, egyedi igények alapján berendezett (széksoros, iskolapados, asztalszigetes, U alakos) és technikai eszközökkel felszerelt teremmel állunk megrendelőink rendelkezésére.

konferenciaterem

Konferenciaterem

A Bf Hotel új, 50 fős rendezvényterme kiválóan alkalmas kisebb előadások, vagy céges rendezvények megrendezésére is.

játszóház

Animáció

A gyermekeket animátor várja, hogy tartalmas szórakozással töltsék az időt. A kisebbek számára akár felügyeletet is biztosítunk.

Kávézó – Bár

A bár üzemeltetésének tapasztalatai és a kedves Vendégeink visszajelzései alapján állítottuk össze az itallapot. Mindig törekszünk arra, hogy valami meglepetéssel és újítással rukkoljunk elő minden évben.

Hajózás

Vendégeink -5% kedvezménnyel vásárolhatnak a Balatoni Hajózási Zrt. hajójárataira jegyet.

Földvár kártya

Érdeklődjön a Hotel recepcióján Földvár kártya igénylésről, amely a parkolási kedvezmények mellett számtalan helyi étteremben és szórakozóhelyen biztosít kedvezményt!

Kultkikötő

Látogasson el a Kultkikötő balatonföldvári szabadtéri színpadához, akik már elő- és utószezoni időszakokban is színházi darabokkal, koncertekkel várják a Balatonra látogatókat.

Foglald le most szállásodat a nyaraláshoz

Szállással kapcsolatos információkérést telefonon keresztül tudunk nyújtani, viszont foglalását írásban teheti meg; e-mail üzenetben vagy online foglalási rendszerünkön keresztül.

Online és e-mail üzenetben beérkezett ajánlatkérést kollégáink egy napon belül feldolgozzák.

Tovább

Foglalás

Foglalás