recepcio@bfhotel.hu +36 20 986 4366

Szolgáltatások

A páratlan Balatonföldvár

A Balaton mindig is kedvelt és népszerű úticél volt és most is a megfizethető árú, mégis felejthetetlen élményt nyújtó nyári helyszínek egyike.

Ingyenes WiFi

A Hotel vendégei számára ingyenes wi-fi hozzáférést biztosítunk.

Rendezvények / Meetingek

Akár 100 fős természetes fényű, egyedi igények alapján berendezett (széksoros, iskolapados, asztalszigetes, U alakos) és technikai eszközökkel felszerelt teremmel állunk megrendelőink rendelkezésére.

konferenciaterem

Konferenciaterem

A Bf Hotel új, 50 fős rendezvényterme kiválóan alkalmas kisebb előadások, vagy céges rendezvények megrendezésére is.

Kávézó – Bár

A bár üzemeltetésének tapasztalatai és a kedves Vendégeink visszajelzései alapján állítottuk össze az itallapot. Mindig törekszünk arra, hogy valami meglepetéssel és újítással rukkoljunk elő minden évben.

Hajózás

Vendégeink -5% kedvezménnyel vásárolhatnak a Balatoni Hajózási Zrt. hajójárataira jegyet.

Földvár kártya

Érdeklődjön a Hotel recepcióján Földvár kártya igénylésről, amely a parkolási kedvezmények mellett számtalan helyi étteremben és szórakozóhelyen biztosít kedvezményt!

Kultkikötő

Látogasson el a Kultkikötő balatonföldvári szabadtéri színpadához, akik már elő- és utószezoni időszakokban is színházi darabokkal, koncertekkel várják a Balatonra látogatókat.

Kedves Látogatóink!

Elérhető szállodánk ajándékutalványa, amely azért különleges, mert feltüntetjük rajta az ajándékozott és az ajándékozó nevét is, ezáltal igazán személyessé válik az ajándékozás! Ajándékozzon élményt szeretteinek, kedvesének, alkalmazottainak! Az összeget Ön határozza meg, az időpontot a kedvezményezett*, mi pedig postázzuk a megadott címre, akár közvetlenül az ajándékozottnak! Fizessen ahogy Önnek egyszerűbb: készpénzben, Szép Kártyával, utalással de akár bankkártyával telefonon keresztül.

Ha igazán egyedi és különleges ajándékot szeretne adni az Önhöz közel állóknak, lépjen kapcsolatba szállodánkkal!

*Az időpont, a szobatípus és az éjszakák száma szabadon választható 2023.06.01. és 2023.08.31. között, elérhetőség függvényében.

Foglald le most szállásodat a nyaraláshoz

Szállással kapcsolatos információkérést telefonon keresztül tudunk nyújtani, viszont foglalását írásban teheti meg; e-mail üzenetben vagy online foglalási rendszerünkön keresztül.

Online és e-mail üzenetben beérkezett ajánlatkérést kollégáink egy napon belül feldolgozzák.

Tovább

Foglalás

Foglalás