recepcio@bfhotel.hu +36 20 986 4366

Rólunk

Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

BF Hotel és Üdülőház a Balaton déli partján, közvetlenül a vízparton a Kvassay sétány mellett helyezkedik el.

Ha Ön egy ideális családi nyaralásra vágyik, ahol a család minden tagja megtalálja a neki való programot, akkor jó helyen jár. A gyermekeket játszószoba várja, hogy tartalmas szórakozással töltsék az időt.

Ha csak kettesben, vagy akár egyedül érkezik, akkor sem bánják meg, ha minket választanak. 30 db fürdőszobás (zuhanyzós) LED/LCD Tv-vel felszerelt szobával rendelkezünk. Ebből 3×2 db összenyitható családi szobaként is használható. (Barátságos személyzetünk, mindent megtesz a vendégeink kényelméért).

Üdülőház

Üdülőházunk különösen kedvelt azok körében, akik osztálykirándulásra vagy táborok rendezéséhez keresnek szálláshelyet, továbbá azok számára is, akiknél első szempont a Balaton közelsége és megelégszenek az egyszerű szállodai szolgáltatással.
Vendégeinket 20 darab szoba várja, amely televízióval és fürdőszobával van felszerelve. Közös étkezőben hűtőszekrény és főzési lehetőség is van. A kertben tűzrakó, pingpongasztal , napozóágyak és strandröplabda pálya található.

Balatonföldvár különlegessége, a Galambsziget

Balatonföldvár ősszel és télen is kitűnő választás a pihenéshez, hiszen megannyi látványossággal rendelkezik. Népszerű kiránduló hely a Galambsziget, amely balatonföldvári hotelünk közelében, a földvári kikötőben található.

A Galambszigetet a huszadik század elején, 1904-ben, a kikötő kialakításakor, a mederkotrásból nyert anyagból alakították ki. Napjainkban a földvári kikötő a Balaton egyik legnagyobb vitorláskikötője, az év bármely szakában csodás látványt nyújt. A kisméretű Galambszigetre egy hangulatos, galambházakkal díszített hídon lehet átjutni.

A huszadik század végén egy új móló épült a sziget északkeleti részétől indulva, párhuzamosan a keleti mólóval, felénél megtörve a keleti múló irányába. Ez annak idején jelentősen megváltoztatta Balatonföldvár képét. 2005-ben a Galambsziget átesett egy kisebb parkosításon, több kisebb fát is ültettek.

FEDEZZE FEL BALATONFÖLDVÁRT!

Balatonföldvári hotelünk gyönyörű környezetben kínál a család minden tagjának kellemes időtöltést és érdekes látnivalókat a Balaton déli partján. Néhány különleges látnivaló egy könnyed sétával megközelíthető.

A felfedezésre váró környék egyik legfőbb látványossága a Balaton legnagyobb vitorláskikötőinek egyike, a földvári kikötő. Itt található Zsielinszky Szilárd tervei alapján készült 102 méteres vasbeton híd is, amely ipari műemlék és az ország egyetlen többtámaszú, vasbeton-szerkezetű gyaloghídja, mely a móló nyugati részén helyezkedik el.

A vitorlás kikötő építésekor, a mederkotrás során keletkezett anyagból épült fel a BF hotelhez is közel található, méltán híres kirándulóhely, a Galambsziget. A parkosított kis szigetre galambházakkal díszített, hangulatos hídon lehet átjutni.

Szálláshelyünk előtt vezet a Kvassay sétány, a Balaton part egyik legszebb, platánsorral övezett sétánya. A sétány egyik különlegessége, hogy természetvédelmi terület, és 1200 méteres a hosszúsága, ami a Balalton mentén – meglepő módon – szinte egyedülálló.

Ha belföldi nyaralást tervez, ne gondolkodjon tovább, jöjjön balatonföldvári hotelünkbe! Szállodánk garantálja a kellemes nyaralást az egész család számára! Foglalja le szállását még ma, és sétáljanak egyet gondtalanul városunk festői környezetében!

A KÁRMELHEGYI BOLDOGASSZONY KÁPOLNA

Balatonföldvár látnivalói roppant változatosak – találhatóak közöttük természeti nevezetességek, épületek, ipari műemlékek, na és persze ne feledkezzünk el a vallási szempontból érdekes helyekről sem.

A Kármelhegyi Boldogasszony kápolna azonban nem csak azoknak lehet kivételes, akik kultikus helyként tekintenek rá. Mivel az egykori földvár sáncán belüli területen található, így történelmi szempontok miatt is érdemes lehet meglátogatni, noha maga a kápolna csak 1897-ben épült. Érdekli a művészettörténet? Akkor is jó ötlet ellátogatni ide! A kápolna stílusát tekintve neoromán, mely különleges látványt nyújt, szobrászati szempontból pedig az előtte található Szt. Antal szobor adja különlegességét.

Szeretne Balatonföldváron szállást, hogy nyugodtan megtekinthesse a helyi nevezetességeket, miközben a Balaton is csupán egy kőhajításnyira van? Családi nyaralást szervez ide, de még nem tudja, hol hajthatják álomra a fejüket? Válasszon minket bizalommal, hiszen hotelünk tökéletes megoldást nyújt, ha Balatonföldváron szállást keres!

 

 

 

A BALATON ŐSSZEL IS ELVARÁZSOLJA LÁTOGATÓIT!

A Balaton szóról a legtöbb ember a nyárra, és a melegre asszociál, pedig a magyar tenger minden évszakban varázslatos, mindig más arcát mutatja. Érdemes meglátogatni ősszel is!

Az ősz a legjobb évszak a kirándulásokhoz, hiszen már nincs annyira meleg, de még sokszor jó idő van, és gyönyörű a természet. Ennyi szín talán egyik évszakban sincs! A Balaton rengeteg látnivalóval és programmal vár mindenkit, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik. Balatonföldvári hotelünk számtalan kiránduláshoz tökéletes kiindulópont, hiszen innen könnyen át lehet menni Tihanyba, vagy akár Balatonfüredre is! Akár a természetet, akár a városnézést, vagy a rendezvényeket részesíti előnyben, az őszi Balatonnál Ön is megtalálja, amit keres! Válassza ősszel is a Balatont, látogasson el a szüreti fesztiválokra, kóstolja meg a helyi termékeket, vagy csak tegyen egy sétát, üljön le a parton, és élvezze a látványt!

Balatonföldvári panziónk szeretettel vár mindenkit ősszel is egy kis belföldi „nyaralásra”!

ÉV VÉGI CÉGES RENDEZVÉNYEK? BALATONFÖLDVÁRI HOTELÜNK AZ IDEÁLIS HELYSZÍN!

Közeledik az év vége, ami a vállalkozások számára igencsak jelentős fordulópontnak számít, hiszen ebben az időszakban értékeli az évet a vezetőség. Ilyenkor levonják a tanulságot, majd a fejlődés érdekében változtatásokat, újdonságokat vezetnek be a cég életébe, melyeket egy céges konferencia vagy bankett keretein belül ismertetnek a munkatársakkal.

Ha Ön is szeretné egy nagyobb találkozóra invitálni munkatársait, de nem találja ehhez a megfelelő helyszínt, ne kutasson tovább, válassza balatonföldvári hotelünket!

Balatonföldvári szállodánkban nemcsak a pihenésre és a kikapcsolódásra adunk teret, hanem a komoly, üzleti ügyek megbeszélésére is, amihez nagy befogadóképességű konferenciatermet biztosítunk, továbbá a szünetekben ízletes menükkel kényeztetjük a vendégeket.

Természetesen az év végének nemcsak a munkáról kell szólnia, hanem a pihenésről is, így, ha a munkatársak egész évi munkáját egy céges bankettel hálálná meg, balatonföldvári hotelünk a ideális helyszínválasztás e célra is!

Foglaljon már most időpontot! Keressen minket bizalommal!

Foglalás

Foglalás